Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszer

Hűségpontok:

Az oldalunkon minden termék rendelkezik hűségpontokkal. Ezek segítségével könnyedén csökkentheted a termékek árát, a szállítási költségeket és akár az akciós termékek árát is. De ha ügyesen és takarékosan jársz el, akár teljes rendeléseket is ingyenesen kiválthatsz hűségpontokkal. De mennyit ér egy hűségpont? Minden 100 forintos vásárlás után jár 1 hűségpont, amelynek beváltáskor 1 hűségpont pontosan 1 forintnak felel meg. Természetesen ehhez több vásárlásra lehet szükség, hogy elegendő pontot gyűjts össze a kívánt kedvezményekhez. De ne aggódj, vannak olyan lehetőségek, mint a feliratkozások és a pontgyűjtő játékaink, amelyek segítségével gyorsabban elérheted a kívánt termékeket. A hűségpontokat minden sikeres csomagátvétel után, a "teljesítve" vagy "jóváírva" értesítés után adjuk hozzá a fiókodhoz. A pontokat a fizetés végén tudod felhasználni, és itt is ellenőrizheted az összegyűjtött pontok mennyiségét. 

Pontok felhasználásának menete:

Számítógépen, notebookon keresztül szeretnénk leadni rendelésünket és a legvégén felhasználni pontjainkat. Kosarunkat megnyitjuk majd a "kosár" feliratra kattintva tovább haladhatunk rendelésünk megerősítésével. Ezt követően "tovább a pénztárba" gombra kattintva megjelenik a rendelés összesítés. Hűségpont megadás pontban, beírhatjuk az általunk felhasználni kívánt pontok mennyiségét. Képek segítségével is bemutatjuk a folyamatot. 

  

 

 

Telefonon vagy tableten leadott rendelések folyamata azonos mint a fentebb leírtakéhoz, egy kisebb csavarral. Míg rálépünk a "tovább a pénztárba" gombra, következő felületen egy apró füles csúszka rejti el a hűségpontok falhasználásához szükséges felületet, ezt kell megnyitnunk ahhoz, hogy tudjuk használni pontjainkat. Folyamatról a következő képek gondoskodnak.

 

Továbbiakban sem sikerül felhasználni pontokat, akkor a rendelés leadásnál lévő megjegyzés mezőbe érdemes jelezni felénk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és azonnal levonjuk meglévő pontokból.