Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esküvői Termékek

A legtöbb pár életében legalább egyszer ez a Nagy nap. Legyen szó kis, szűk családi és baráti körben megtartott, vagy nagy, több száz fős esküvőről, a lényeg, hogy a pár és a násznép jól érezze magát ezen a csodás napon. Ehhez pedig a környezet, a dekoráció is nagyban hozzájárul. Ebben a kategóriába kigyűjtöttük a selyem és real touch virágokból a népszerű esküvői színeket (pasztell, barack, fehér, etc.), a népszerű, mindenhez passzoló zöldeket és néhány hasznos kiegészítőt.

Rendezés:

A házasság intézménye még a mai rohanó világban is egy csodaszép és fontos dolog. Rengeteg előkészülettel és stresszel jár, hogy minden a lehető legtökéletesebben alakuljon, jó lenne, ha legalább a dekoráció miatt nem kéne annyit aggódni igaz? Ez esetben ideális választás lehet művirágainkból megalkotni azt: nem szárad, kókad, és a végén kevesebb hulladékkal jár.

Kínálatunkból biztos találsz megfelelő fejvirágokat a virágfalakhoz.

Menyasszonyi csokor miből lesz? Kála, peónia, boglárka vagy rózsa? Kicsi legyen, vagy nagy?

Asztaldíszek készítéséhez akadnak kis méretű csokrok, mű zöldek esetleg szukkulensek.

Fej- és kardíszekhez, kitűzőkhöz apró dekorációs alapanyagok.

Boldogságkapuhoz, mennyezeti dekorációkhoz pedig tartunk virágos és zöld girlandokat, futó növényeket (gumiból készültet is), virágos ágakat, hosszú, szálas növényeket.

Valamint hozzácsaptuk még a kategóriához oázis kínálatunkat is. Sok sikert az Esküvőhöz, és sok boldogságot az ifjú párnak!