Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói tájékoztató

Magánszemélyként vásárolok:

Szétnéztél webshopunkban, tetszenek a termékek, felkeltettük érdeklődésed?
Elsőként köszönjük, hogy betekintettél oldalunkra és időt szántál ránk.
Fontos, hogy a vásárláshoz szükséges a regisztráció. Kérjük, ennek kitöltésére ügyeljen, a pontos adatok megadásával elkerülhetjük, hogy a szállítás során véletlenül se érkezzen rossz címre a csomagja.
Ha a regisztráció megtörtént, nem kell újra kitölteni az adatokat a megrendelés során, hanem automatikusan elvégzi a rendszer az első vásárlást követően.
FONTOS: A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, bruttó árak, tehát tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os áfát.
Az árak nem tartalmazzák a szállítás díját, a megrendelés véglegesítésekor számolja hozzá rendszerünk.
A rendelés leadását követően 2-3 munkanap szükséges, hogy megrendelését az összekészítéstől egészen a kiszállításig elvégezzük.
További kérdés esetén, ügyfélszolgálatunk az info@szecsidekor.hu e-mail címen folyamatosan elérhető.


CSAK BEJELENTETT KERESKEDÉSEK LÉPHETNEK BE A TERÜLETRE!


Jogi személyként vásárolok:

Szeretne csatlakozni kedvezményes árainkhoz, szeretne viszonteladói partner lenni?
Öröm számunkra, ha egy újabb partnerrel bővül megrendelői bázisunk. A legjobb árakat kínáljuk partnereink részére, hosszútávú elköteleződésével és vásárlásával további kedvezményes árakban is tudjuk részesíteni.
Regisztráció során szükségünk van a vállalkozásának adószámára. Regisztráció befejezését követően, még nem a kiskereskedelmi árakat fogja tudni megtekinteni. Státusz váltás 2 napon belül megtörténik, ehhez az szükséges, hogy megfelelő tevékenységi körökkel rendelkezzen vállalkozása.
Kiket tekintünk viszonteladóknak? Virágüzlet, ajándéküzlet, kreatív-hobby üzlet, dekoratőrök, rendezvényszervezők, háztartási üzletek.
FONTOS: Regisztráció elbírálást követően e-mail vagy SMS útján is értesítjük, hogyha láthatóak lesznek az Ön részére feltüntetett kiskereskedelmi árak. Amíg az értesítő nem érkezik meg, addig a lakossági árakat tudja megtekinteni. Ebben az esetben nem ajánlott a rendelés leadása, visszamenőleg nem tudjuk módosítani az árakat. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, bruttó árak, tehát tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os áfát.
Az árak nem tartalmazzák a szállítás díját, a megrendelés véglegesítésekor számolja hozzá rendszerünk.
A rendelés leadását követően 2-3 munkanap szükséges, hogy megrendelését az összekészítéstől egészen a kiszállításig elvégezzük.
További kérdés esetén, ügyfélszolgálatunk az info@szecsidekor.hu e-mailen folyamatosan elérhető.

Hűségpont:

Az oldalon minden termék hűségponttal van ellátva. Ennek segítségével könnyen csökkentheted termékek árait, szállítás díját,  akciós termék árát is. De ha ügyesen és takarékosan csináljuk, akkor komplett rendelést is, ki tudunk vele váltani. Pontosan mennyit is ér 1db hűségpont? Minden elköltött 100ft után jár 1db hűségpont, aminek beváltáskor 1db pont az 1forintnak felel meg. Természetesen elég sokat kell vásárolni ahhoz, hogy bármit is ki tudjunk vele váltani ... de erre is van megoldás, feliratkozások, pont gyűjtő játékaink részvétel. Ezeknek a segítségével hamarabb fogod tudni kiváltani a kívánt terméked. A hűségpontokat minden sikeres csomagátvétel után, a teljesítve vagy jóváírva jelzést követően adjuk hozzá fiókodhoz. A pontok felhasználása a fizetés legvégén lehet érvényesíteni, illetve ott tekinthető meg az eddig összegyűjtött pontok száma.